about us

onze filosofie.

elke opdracht is voor buro b een nieuwe oefening die los staat van alle vorige uitdagingen. het steeds opnieuw creëren van hoogstaande en doordachte projecten is ons doel.

in de praktijk betekent dit dat buro b voortdurend anticipeert op uiteenlopende ontwikkelingen, van nieuwe materialen en technieken tot en met de veranderende regelgeving en esthetische oplossingen.

onze missie.

ruimte scheppen voor de mens, vorm geven aan maatschappelijke en culturele waarden en stimuleren van verbeelding en fantasie is wat buro b doet.

buro b streeft naar kwalitatief hoogwaardige [interieur]architectuur, die past in de situatie en het financiële kader welke de opdrachtgever schetst. daarbij staat de gebruiker van het bouwwerk altijd centraal. dit is een aanpak die resulteert in realistische ontwerpen die hun kracht ontlenen aan de helderheid van het concept dat functioneel én organisatorisch doordacht is opgebouwd.

de ontwerpen van buro b zijn modern en typisch opgebouwd uit een samenspel van volumes, met veel aandacht voor de uitstraling van het gebouw-op-zich enerzijds en de interieurbeleving anderzijds. materiaalkeuze en detaillering variëren van tijdloos tot innovatief, afhankelijk van de projectspecifieke eisen en randvoorwaarden, maar altijd wordt er gewerkt vanuit de doelstelling een positieve bijdrage te leveren aan de gebouwde omgeving, zowel ten aanzien van de esthetische belevingswaarde als van de functionaliteit en duurzaamheid.

BURO B designed

Wara
Jacobs Transport
Paas Food
Jaspers Radiologie
JBC
Spronken
Stad Genk
Stebo=
TRIUS
Van Vlierden
Flexmail
A&B partners
Notaris Schotsmans
Limoco NV
Mijnmuseum Winterslag
Bamps Assures Verzekeringen
Jaarbeurslaan 21-23 Genk

and many more ...